Bravofiets

Bravofiets

Reizen met de Bravofiets via glimble

Wil je op pad met de Bravofiets by Hopperpoint? Op deze pagina vind je alle informatie over het boeken en gebruik van deze fietsen.

Hoe gebruik ik de Bravofiets?

Slot openen

Om het slot te openen scan je heel eenvoudig met je telefoon de QR-code van het slot op de deelfiets die je wilt gebruiken. Heb je gereserveerd? Dan heb je 2 uur de tijd om de fiets op te halen.

Pauzeren

Wil je jouw fiets tijdelijk ergens parkeren? Parkeer de fiets en zet de fiets gemakkelijk en snel op slot met de app. Om je reis met de fiets te vervolgen open je het slot weer met de app.

Rit beëindigen

Wil je de rit beëindigen? Zet de fiets bij een Bravofiets station op slot, dan eindig je jouw rit automatisch. Je kan de deelfiets bij elke Bravofietslocatie weer inleveren. In de glimble app zie je in "Mijn tickets" een overzicht van de kosten van deze rit.

Meer over de Bravofiets

 • Kosten

  1

  Voor een Bravofiets betaal je €1,00 per 30 minuten. Zet je de Bravofiets op slot buiten een station (de fiets blijft dan in je bezit) dan betaal je maar €0,50 per 30 minuten. Voor een hele dag betaal je maximaal een 10 euro.

 • Locaties

  2

  Je vindt de Bravofietsen in Bergen op Zoom. Hier staan 100 fietsen, verspreid over meerdere Bravofietslocaties. Druk op de 'In de buurt' knop in de glimble app en je ziet direct welke Bravofietslocaties bij jou in de buurt zijn.

 • Schade of pech

  3

  Beschadigingen aan de fiets meld je aan de klantenservice. Is het door pech niet mogelijk om de fiets te retourneren bij een Bravofietslocatie? Zet dan de fiets op slot en neem contact op met de glimble klantenservice.

Veelgestelde vragen Bravofiets