Reisplanner OV & deelvervoer

Plan je reis eenvoudig met de glimble reisplanner. We bieden je een overzicht van alle reisopties met zowel OV als deelvervoer.

OV routeplanner

Plan je reis met de routeplanner van glimble

Hoe werkt de routeplanner

Met de OV routeplanner van glimble, plan je gemakkelijk je reis van deur tot deur met OV en deelvervoer. Vul je vertrekpunt en eindbestemming in en zie een overzicht met alle reisopties. Selecteer een reisadvies en bekijk de routebeschrijving. De reisplanner is beschikbaar in 40 talen.

Plan je reis met de reisplanner en koop je OV-tickets

Glimble reisplanner

Direct online een OV-ticket kopen voor jouw reis? Scan de QR-code onderaan de reisplanner en download de gratis glimble reisapp in de stores. Heb je de glimble app al op je telefoon, scan dan de QR-code, bekijk direct het reisadvies in de app en koop OV-tickets. Ook voor je medepassagiers.

Maak kennis met glimble en plan je reis met de reisplanner

Reisplanner trein en bus

Glimble is een reisplanner voor trein en bus. En ook alle andere soorten OV zoals metro en tram plan en betaal je met glimble. Reis zonder OV-chipkaart, in- en uitchecken hoeft niet. Ontdek glimble zelf.

OV reisplanner en meer

Met de reisplanner van glimble plan je je reis van deur tot deur met al het Nederlandse OV, deelfietsen, deelscooters en deelauto's.

GO Sharing
RET
Arriva Deelfiets
GVB
Uber
Check
MyWheels
Keolis
Bravo
Connexxion
RRReis
Hermes
Qbuzz
HTM
U-OV
NMBS
Breng
Syntus Utrecht
De Lijn
Arriva
Blauwnet

Hoe anderen plannen met glimble ervaren

Complete reisplanner

'Al vier keer gebruik van gemaakt. Voor bus en tram. Reisplanner is ook goed voorzien van info met betrekking tot andere diensten in verband met vakantie. Met doorverwijzing naar site desbetreffende vervoerder. Betaling ook makkelijk via Ideal of PayPal.'

Aanrader

'Mooi alles in één app. De reis was snel en makkelijk te plannen en te betalen. Kortom een aanrader.'

Super handig

'Complete reisadviezen'. 👍

Download glimble en plan je reis

Plan je OV en deelvervoer met de reisplanner van glimble