Arriva Deelfiets

Ga op pad met de Arriva Deelfiets met glimble. Hier vind je alle informatie over het boeken en gebruiken van deze fietsen.

Ga op pad met een Arriva Deelfiets met glimble

Zo gebruik je de Arriva Deelfiets

Slot openen Arriva deelfiets, zo werkt het

Slot openen

Om de Arriva Deelfiets te ontgrendelen volg je de aanwijzingen in de extra app (Arriva Deelfiets app). Het duurt soms enkele seconden voor het slot opent.

Je rit met de Arriva Deelfiets pauzeren doe je zo

Pauzeren

Wil je de Arriva Deelfiets tijdelijk ergens parkeren? Geef dan in de app aan dat je de rit wilt pauzeren en zet de fiets fysiek op slot.

Zo beëindig je je rit met de Arriva Deelfiets

Rit beëindigen

Rit beëindigen? Klik je in de app op 'einde rit'. Haal dan de hendel van het slot naar beneden. Een rit beëindigen kan alleen door de fiets in een Arriva Deelfiets station te parkeren.

Meer over de Arriva Deelfiets

Locaties

Je vindt de Arriva Deelfiets op ruim 28 locaties in Maastricht, in Katwijk en op verschillende stations in Limburg. Ga naar 'in de buurt' in de glimble app, vul een van deze locaties in en zie waar en hoeveel van de Arriva Deelfietsen er beschikbaar zijn. Ook ander vervoer zie je via 'in de buurt'.

Kosten

Je betaalt de Arriva Deelfiets per 30 minuten. De betaling stopt wanneer je de fiets terugbrengt naar een officiële Arriva Deelfiets locatie. Per half uur betaal je € 1,00 met een maximum dagtarief van € 9,00.

Verder fietsen

Je kan je fiets op ieder Arriva Deelfiets station achterlaten en daar je rit beëindigen. Wil je weer verder dan reserveer je met glimble een nieuwe deelfiets op het station bij jou in de buurt.

Schade of pech

Heb je een lekke band of is de fiets beschadigd? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij je verder kunnen helpen. Onze medewerkers staan iedere dag voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over de Arriva Deelfiets? Check de veelgestelde vragen hier.

Voorwaarden Arriva Deelfiets