Glimble maakt jouw reis beter

Met glimble reis je moeiteloos door Nederland. Vind altijd de reis die op dat moment het beste bij jou past. Met onze persoonlijke klantenservice zijn we altijd dichtbij. En met steeds weer nieuwe oplossingen proberen we jouw reis nog beter te maken.

Meer dan een reisapp

Glimble maakt je reis beter

Glimble maakt jouw reis beter. Dat is onze overtuiging en drijfveer. Met ons gepassioneerde mobiliteitsteam, werken we elke dag aan vernieuwende oplossingen om reizen door Nederland met trein, bus en deelvervoer steeds een beetje beter maken. Zoals met onze reisbundels. Voor iedereen, want we laten niemand staan.

Meer over reisbundels

Geïnteresseerd in de reiziger

Wat beter betekent is voor iedereen anders. Dat kan duurzamer zijn, sneller, gemakkelijk of goedkoper. We willen jouw reis verbeteren en zijn benieuwd naar je ervaringen als reiziger. Waar loop je tegenaan? Wat kan er beter en waarom? En wat vind je van onze oplossingen? Jouw feedback is onze brandstof en motiveert ons dagelijks om mobiliteit te verbeteren.

Over ons

Vernieuwende oplossingen

Onze oplossingen zijn vernieuwend en daarom misschien net even anders dan wat je gewend bent. Dat kan wennen zijn. Zoals het gebruik van de app of swipen door het openbaar vervoer. Samen met reizigers ontwikkelen en verbeteren we steeds verder. En dat dat werkt, blijkt wel uit de grote en groeiende groep mensen voor wie glimble dé reisapp is.

Ontdek meer over swipen

Wie we zijn

Wij zijn glimble. In juli 2021 begonnen, als onderdeel van internationaal vervoerder Arriva. Inmiddels hebben we in Nederland meer dan 350.000 actieve gebruikers, die met onze app hun reis makkelijker maken. Met het openbaar vervoer, of bijvoorbeeld met een deelfiets of -auto erbij.