Dé nieuwe manier van reizen

Over glimble

Wij maken jouw reis

Met glimble toer je in alle vrijheid door Nederland en vind, kies en betaal je het vervoer dat jou op dat moment het beste past. Met onze persoonlijke klantenservice zijn we altijd dichtbij. Ons grotere doel? Werken aan een duurzame en leefbare wereld en jou in alle vrijheid laten reizen.

Naar content scrollen

Wie zijn wij

Onze roots

In juli 2021 is glimble geïntroduceerd door internationaal vervoerder Arriva. Inmiddels zijn er in Nederland ruim 300.000 actieve gebruikers.

Het unieke is: glimble is een Mobility as a Service app  en geschikt voor al het OV in Nederland, dus alle vervoerders! En vele deelvervoerders.

Jou de beste reiservaring bieden

Iedere dag werken we aan vernieuwing. Wij kijken liever naar de behoefte van de reizigers dan naar de vervoersmogelijkheden. Bieden je nu al uitgebreide reisopties met OV, deelvervoer en eigen vervoer. Prepaid reisbundels. Privé en zakelijk reizen. Slimme navigatie van deur tot deur. Geen gedoe met betalen of in- en uitchecken. 

Bereikbaarder, leefbaarder, duurzamer

Glimble is ontwikkeld vanuit de gedachte Nederland en zelfs daarbuiten bereikbaarder, leefbaarder en duurzamer te maken. Met glimble reis je in alle vrijheid en maak je andere keuzes. Wij werken samen met andere duurzame mobiliteitsaanbieders. En dragen we o.a. bij aan het doel om (als Arriva) in 2025 CO2-neutraal te zijn

Trotse sponsor van Delft Hyperloop

Hyperloop als OV van de toekomst

Glimble werkt aan een leefbaarheid en bereikbaarheid en klimaatneutrale doelstellingen. Nu en in de toekomst. Dat maakt ons trotse sponsor van Delft Hyperloop

Delft Hyperloop ontwikkelt elk jaar een nieuwe pod waarmee ze steeds weer een stapje dichterbij bij het uiteindelijke en optimale hyperloop concept komen die op Europese schaal geïmplementeerd kan worden.

Klimaatneutraal in een halfuur naar Parijs

Dit jaar maakt Delft Hyperloop een grote stap in de richting van een schaalbaar hyperloop systeem door haar
nieuwe energie-efficiënte magnetische motor. Ook hebben ze voor het eerst een koelingssysteem en een volledig zwevende pod. 

Met dit ontwerp zullen zij meedoen aan de European Hyperloop Week in Edinburgh, Schotland, waar zij de wereldtitel opnieuw willen behalen.

2023: Helios II

De studenten van de TU Delft hebben bewezen dat Nederland een belangrijke speler is in de ontwikkeling van de Hyperloop. Met hun constante deelname en prijzen in de wereldwijde wedstrijden, tonen ze het potentieel en de innovatiekracht van Nederlandse studenten op dit gebied. 

Met hun nieuwste prototype, Helios II, tonen zij hun voortdurende betrokkenheid en bijdrage aan deze baanbrekende technologie.

 

Glimble in beeld

Reis mee met glimble

Bekijk de video

Omdat mobiliteit anders kan (en moet!)

Grip op reis, kosten en tijd

Wij werken aan het veranderende ritme van reizigers waarin meer behoefte ontstaat aan flexibele oplossingen voor mobiliteit. De ene keer eigen vervoer, de andere keer OV of deelvervoer. Met meer grip op kosten en op tijd. 

Met glimble voorzien we jou van informatie om de reis te kiezen die op dat moment het beste past. De keuze is aan jou. Vandaag linksaf en morgen rechtsaf? In de app heb je alle mobiliteitsoplossingen onder handbereik, afgestemd op de persoonlijke voorkeuren. Elke reis een passende mobiliteitsoplossing. Reis onbeperkt en in alle vrijheid. 

Anders reizen? Met glimble kun je alle kanten uit

  • Voor werkgevers combineert glimble de reisapp met een gebruiksvriendelijke portal. Zo minimaliseer je in een klap je administratie (geen declaraties meer en alles in 1 maandelijks overzicht), voldoe je aan regelgeving en geef je medewerkers vrije keus van reizen. Tegen lage kosten en flexibel, dus snel terugverdiend.

    Zakelijk reizen met glimble
  • Alle vrijheid met reisbundels

    2

    Een bundel ken je van je telefoon, glimble introduceert nu ook reisbundels! Kies hoeveel dagen je wilt reizen binnen 4 weken en betaal een vaste, voordelige prijs. Reis hiermee de hele dag in alle vrijheid en zoveel als je wilt met bus, trein en fiets van Arriva binnen een regio.