Hoe vraag ik mijn pincode op?

De pincode die je tijdens de registratie hebt opgegeven, is permanent en kan niet worden gewijzigd. Als je je pincode bent vergeten, kun je deze eenvoudig opvragen door de volgende stappen te volgen:

1. Log in op je online portal.

2. Klik op 'Mijn gegevens'.

3. In het scherm 'Mijn gegevens' vind je een overzicht van al je producten. Hier zie je bij 'Mobiliteitskaart' de knop 'Pincode opvragen'.

4. Wanneer je op de knop 'Pincode opvragen' klikt, verschijnt er een pop-up waarin je de pincode kunt aanvragen. Bevestig dit en de pincode wordt per e-mail naar je verstuurd.