Mobiliteitsoplossingen

Of je medewerkers nu met de auto, fiets, of trein naar het werk komen: met glimble zakelijk heb je altijd een passende mobiliteitsoplossing.

Reizen met de glimble app of de glimble kaart

De glimble reisassistent navigeert je van A naar B

glimble app

Met de glimble app heb je meteen toegang tot al het openbaar vervoer in Nederland en deelvervoer.

glimble mobiliteitskaart

De glimble mobiliteitskaart geeft niet alleen toegang tot het openbaar vervoer en deelvervoer, maar ook tot OV-fiets en stalling, tanken, laden en parkeren.

Mobiliteitsdiensten

Openbaar vervoer

Met glimble heb je toegang tot iedere vorm van openbaar vervoer. Reis met de glimble app en koop al je tickets voor de hele trip in een keer, of kies voor de glimble mobiliteitskaart.

OV-fiets + stalling

Je glimble mobiliteitskaart geeft je toegang tot de OV-fiets, waardoor je het laatste stukje vanaf het station makkelijk fietst. Of stal je eigen fiets overdekt en beveiligd bij het station.

Tanken

Gebruik je glimble mobiliteitskaart om te tanken bij ruim 6.000 tankstations in Nederland, België en Luxemburg. En koop bijvoorbeeld meteen olie of ruitenwisservloeistof.

Laden

Snel je elektrische auto opladen thuis, onderweg of op de zaak. Maak gebruik van het grootste (snel)laadnetwerk van Europa.

Parkeren

Overal makkelijk en slim parkeren in meer dan 160 steden via YellowBrick of bij een van de 250 ParkBee-locaties. Glimble vervangt alle losse parkeerbonnetjes.

Deelvervoer

Direct toegang tot een groot aanbod aan deelvervoer met glimble zakelijk. Kies uit het vervoer van Greenwheels, MyWheels én Check.

Reisapp en portal

Zakelijke kilometers voor zowel OV, deelvervoer en eigen vervoer kunnen simpel worden bijgehouden en gerapporteerd. Net als thuiswerk- en kantoordagen. Met één app en één portal: glimble Zakelijk.

Plan een demo >