Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, we helpen je op weg.

• Ga naar portal.glimble.nl

• Klik op ‘Klik dan hier’ in het blauwe tekstvlak

• Vul het e-mailadres in waarmee je bekend bent bij glimble en klik op ‘bevestig’

• Je ontvangt een e-mail met een wachtwoord reset link

• Klik op de link in de e-mail

• Vul twee keer je nieuwe wachtwoord in. Conform de AVG-richtlijnen, moet jouw wachtwoord een leesteken bevatten en uit minimaal zes tekens bestaan.

Heb je geen e-mail ontvangen? Herhaal dan bovenstaande stappen in een andere webbrowser, zoals Internet Explorer of Firefox. Ontvang je dan nog geen e-mail, neem dan contact op met de klantenservice.