Bespaar tijd en geld voor jouw business

Laat je medewerkers auto, OV, fiets en thuiswerken combineren met glimble in business. Zonder declareren. Zo bespaar je tijd én geld voor jouw bedrijf.

Flexibel reizen

Vind, kies en betaal vervoer dat het beste bij jou past. Met de glimble app, of met de glimble kaart. Glimble in business is de oplossing voor werkgevers die hun medewerkers keuzevrijheid willen bieden bij zakelijke en woon-werk reizen, maar ook duurzaamheid belangrijk vinden.

Met onze persoonlijke klantenservice zijn we altijd dichtbij. Ons grotere doel? Werken aan een duurzame en leefbare wereld en jou in alle vrijheid laten reizen.

Waar we jou en je bedrijf bij helpen

CO2 rapportage

Door glimble te gebruiken worden alle reizen van je medewerkers geregistreerd. Aan de hand van de gemaakte reizen, ontvang je van ons elke maand een CO2 rapportage. Daarmee voldoe je meteen aan de nieuwe wetgeving.

Lees meer over CO2-rapportage
Gebruik eenvoudig deelauto's met de glimble app.

Kilometervergoeding

Niet meer handmatig de kilometervergoeding van je werknemers checken, maar in één keer één handig overzicht in ons portaal.

GVB Tram

Reis op je eigen manier

De enige dag de trein pakken, de volgende dag de auto en af en toe een dagje thuiswerken? Het kan allemaal. Met glimble reizen jouw medewerkers flexibel en krijg je al hun reizen in een handig overzicht.

Lees meer over de vervoersopties

Mobiliteitsdiensten

Openbaar vervoer

Met glimble heb je toegang tot iedere vorm van openbaar vervoer. Reis met de glimble app en koop al je tickets voor de hele trip in een keer, of kies voor de glimble mobiliteitskaart.

OV-fiets + stalling

Je glimble mobiliteitskaart geeft je toegang tot de OV-fiets, waardoor je het laatste stukje vanaf het station makkelijk fietst. Of stal je eigen fiets overdekt en beveiligd bij het station.

Tanken

Gebruik je glimble mobiliteitskaart om te tanken bij ruim 6.000 tankstations in Nederland, België en Luxemburg. En koop bijvoorbeeld meteen olie of ruitenwisservloeistof.

Laden

Snel je elektrische auto opladen thuis, onderweg of op de zaak. Maak gebruik van het grootste (snel)laadnetwerk van Europa.

Parkeren

Overal makkelijk en slim parkeren in meer dan 160 steden via YellowBrick of bij een van de 250 ParkBee-locaties. Glimble vervangt alle losse parkeerbonnetjes.

Deelvervoer

Direct toegang tot een groot aanbod aan deelvervoer met glimble in business. Kies uit het vervoer van Greenwheels, MyWheels én Check.

Meer weten? Vraag een demo aan

We laten je graag zien hoe de glimble app en het portal werken, zodat je snel ontdekt of glimble in business bij jou en je organisatie past.