Deelscooters

Deelscooters

Wil je een scooter bij jou in de buurt boeken of dit combineren met een treinreis? Je vindt de beschikbaarheid van GO Sharing, Tier, Check en felyx in de glimble app. 

Handig allemaal in 1 overzicht! Binnenkort boek je deze scooters direct in onze app.

Meer over het gebruik van deelscooters

Hoe werken deelscooters

De glimble reisplanner adviseert je combinaties van OV en scooterritten of enkele scooterritten. Je boekt de scooters daarna in de app van felyx, GO Sharing, Check en Tier.

Je start en eindigt met deze apps je deelscooterrit. De app van de deelscooteraanbieder geeft aan op welke plekken in de stad je de scooter mag parkeren om de rit af te ronden.

Locaties deelscooters

Je vindt deelscooters in veel steden in Nederland. In o.a. Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Breda vind je deelscooters. 

Via 'in de buurt' in de glimble app zie je op de kaart welke deelscooters er dichtbij beschikbaar zijn. Of vul een bestemming in, dan zie je hoeveel er daar in de buurt zijn.

Kosten deelscooters

Scooters betaal je per minuut. Soms wordt er een starttarief in rekening gebracht en betaal je als je pauzeert een wat lager tarief. Je betaalt de deelscooterrit in de app van de aanbieder. 

Binnenkort kun je in de glimble app je deelscooter ook meteen betalen - niet duurder dan rechtstreeks via de aanbieder. 

Download en check deelscooters in je buurt

Bekijk het aanbod van alle deelscooteraanbieders in 1 overzicht in de glimble app. Download glimble en probeer het uit!