Arriva Deelfiets

Arriva Deelfiets

Reis via glimble met de Arriva Deelfiets

Wil jij op pad met de Arriva Deelfiets? Op deze pagina vind je alle informatie over het boeken en gebruiken van deze fietsen.

Pak de Arriva Deelfiets

Arriva Deelfiets die je kunt huren met de glimble app.

Hier vind je de fietsen

Wil je op pad met de Arriva Deelfiets? Je vindt de Arriva Deelfiets op ruim 28 locaties in Maastricht, in Katwijk en op verschillende stations in Limburg. Ga naar 'in de buurt' in de glimble app, vul een van deze locaties in en zie waar en hoeveel van de Arriva Deelfietsen er beschikbaar zijn. Ook ander vervoer zie je via 'in de buurt'.

Hoe gebruik ik de Arriva Deelfiets?

Slot openen

Om de Arriva Deelfiets te ontgrendelen volg je de aanwijzingen in de extra app (Arriva Deelfiets app). Het duurt soms enkele seconden voor het slot opent.

Pauzeren

Wil je de Arriva Deelfiets tijdelijk ergens parkeren? Geef dan in de app aan dat je de rit wilt pauzeren en zet de fiets fysiek op slot.

Rit beëindigen

Om je rit te beëindigen klik je in de app op einde rit. Haal vervolgens de hendel van het slot naar beneden. Een rit beëindigen kan alleen door de fiets in een Arriva Deelfietsstation te parkeren.

Meer over de Arriva Deelfiets

 • Kosten

  1

  Je betaalt de Arriva Deelfiets per 30 minuten. De betaling stopt wanneer je de fiets terugbrengt naar een officiële Arriva Deelfiets locatie. Per half uur betaal je € 1,00 met een maximum dagtarief van € 9,00.

 • Locaties

  2

  Je vindt de Arriva Deelfiets op ruim 28 locaties in Maastricht, in Katwijk en op verschillende stations in Limburg. Je kan je fiets op ieder Arriva Deelfiets station achterlaten en daar je rit beëindigen. Wil je weer verder dan reserveer je met glimble een nieuwe deelfiets op het station bij jou in de buurt.

 • Schade of pech

  3

  Heb je een lekke band of is de fiets beschadigd? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij je verder kunnen helpen. Onze medewerkers staan iedere dag voor je klaar.

Veelgestelde vragen Arriva Deelfiets