Deelauto's in glimble

Deelauto's in glimble

Je maakt gemakkelijk gebruik van deelauto's in de glimble app. Op dit moment vind je de beschikbaarheid van de auto's van Greenwheels en MyWheels terug in onze app. Allemaal in 1 overzicht, handig! 

Deelauto vinden en huren? Glimble helpt je verder

Hoe werken deelauto's

De glimble reisplanner adviseert je combinaties van OV en deelauto's of enkele deelauto ritten. Je boekt de auto's daarna in de app van MyWheels of Greenwheels. Je start en eindigt met deze apps je autorit. De app van de deelauto aanbieder geeft aan op welke plek je de auto mag parkeren om de rit af te ronden.

Locaties deelauto's

Je vindt deelauto's van deze 3 aanbieders in veel steden in Nederland. Via "In de buurt" in de glimble app kan je makkelijk in 1 overzicht bekijken welke deelauto's bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Handig, zo hoef je geen 3 apps te bekijken maar slechts 1!

Kosten deelauto's

De kosten van je autorit worden bepaald door de duur en het tijdstip van je rit. Vaak betaal je een tarief per gereden kilometer en per uur. Ook het soort auto dat je huurt kan een verschil in de kosten maken. Bekijk in de app van de aanbieders de voorwaarden!

Download en check deelauto's in je buurt

Bekijk het aanbod van alle deelauto aanbieders in 1 overzicht in de glimble app. Download glimble en probeer het uit!