Deelvervoer

Reis jij graag met een deelfiets, -scooter of -auto? Dan weet je dat die door heel Nederland te vinden zijn. Goed nieuws: om te zien waar al die vervoermiddelen staan heb je nu nog maar één app nodig. Download glimble en ontdek fietsen, scooters en auto’s in je buurt.

Vind deelvervoer in je buurt met glimble

Zo vind je een fiets, auto of scooter via glimble

Zo vind je een deelfiets, een deelscooter of deelauto bij je in de buurt

Gebruik 'in de buurt'

Ga naar 'in de buurt' in de app. Vul in de glimble app een locatie in. Of vul niks in voor je huidige locatie. Zoom in of uit om deelvervoer te zoeken. Is er deelvervoer in de buurt? Dan verschijnt het logo van de deelvervoerder.

Zo vind je een deelvervoerder in je omgeving. Klik voor meer informatie over de deelvervoerder en het deelvervoer zoals een deelfiets, een deelscooter en een deelauto.

Meer over de deelvervoerder

Klik op het logo van de deelvervoerder en je krijgt direct meer informatie. Bijvoorbeeld wat het kost en of je deelvervoer is opgeladen. Ook zie je het adres. Klik op het adres om de route te zien naar de locatie.

Gebruik de reisplanner

Vul in het beginscherm je begin- en eindbestemming in. Als je ook met deelvervoer kunt reizen, geeft de planner dat aan. Gebruik 'voorkeuren' om te filteren op scooter, fiets of auto (en meer).

Deelvervoer aanbieders

Hoe handig, dat je nog maar een app nodig hebt om alle deelauto's, -scooters en -auto's in je buurt te zien. En nog fijner is het als je die ook in glimble kunt boeken en betalen. 

Glimble maakt dat stap voor stap mogelijk. Op dit moment kun je je fiets via glimble boeken en betalen bij Arriva Deelfiets.

Deze deelvervoerders vind je via glimble.

Check
Arriva Deelfiets
Keolis
MyWheels

Ontdek het vervoer in jouw buurt

Ontdek welke vervoersopties bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Download de gratis glimble app en ervaar hoe makkelijk je reist van deur tot deur!