Kan ik voor meer personen OV-tickets kopen?

Ja, dat kan. In de glimble app koop je gemakkelijk voor meer personen kaartjes voor dezelfde reis.

Hoe voeg ik meerdere passagiers toe aan mijn account?

Ga naar het hoofmenu in de app – kies voor 'mijn account' – klik onderaan op 'passagiers' en voeg nieuwe passagiers toe of verwijder passagiers.

Hoe koop ik kaartjes voor meer passagiers?

Plan en kies een reis. Klik op 'tickets kopen'. Selecteer de passagiers die je wilt toevoegen. Nog geen extra passagiers toegevoegd aan je account? Voeg dan nieuwe passagiers toe. Kies je reisklasse en reisbudget, klik op volgende en daarna op 'boeken' om je kaartje direct te kopen.

Ik heb zelf een reisbundel. Kan ik kaartjes voor anderen kopen?

Ja, de app trekt automatisch het bedrag dat in je reisbundel valt van het bedrag af. Jouw medepassagiers betalen wel. Heeft jouw medepasgier ook een reisbundel? Dan koopt die het beste het kaartje via het eigen account in de app.

Mijn werkgever betaalt mijn kaartje. Kan ik ook voor anderen een kaartje kopen?

Ja, kies bij budget voor zakelijk reizen of woon-werk. De app trekt automatisch het bedrag van jouw kaartje af. Jouw medereizigers betalen wel.

Hoe open ik een poortje?

Je ontvangt per persoon een ticket met QR-code. Je vindt de tickets in de app onder 'Mijn tickets'. Open een poortje met de QR-codes op de tickets via een telefoon, geef de telefoon door aan de volgende passagier en de laatste passagier gaat met de telefoon door het poortje.