OV-kaartjes & e-tickets

OV-kaartjes & e-tickets

Koop OV-kaartjes online, zonder OV-chipkaart

Met de gratis glimble app reis je relaxed met het openbaar vervoer en deelvervoer door Nederland. Koop direct een OV-kaartje in de app, zonder extra kosten. Reis je met meer personen? Koop dan gemakkelijk meerdere tickets. Met het OV-ticket hoef je niet in- en uit te checken, heel makkelijk!

OV-tickets kopen via glimble

Reis zonder OV-chipkaart

Vergeet je regelmatig in-of uit te checken? Heb je geen OV-chipkaart of wil je er geen saldo op hebben staan? Met glimble koop je OV-kaartjes via de app. Je hebt geen OV-chipkaart nodig.

Reizen zonder OV-chipkaart

Alle OV-aanbieders

Bij glimble kun je OV-kaartjes kopen voor alle type vervoer van tram tot trein. Bijna al het Nederlandse OV is te boeken met de glimble app, zo reis je makkelijk door heel het land.

Reizen met OV

Kies jouw betaalmethode

Je betaalt gemakkelijk en snel in de glimble app. Je hebt de keuze uit iDEAl, creditcard, PayPal, Bancontact, Giropay en Sofort. Bij glimble betaal je geen transactiekosten voor de kaartjes die je koopt.

Betalen met glimble

Kaartjes voor alle soorten OV

Met glimble reis je gemakkelijk met alle soorten OV in heel Nederland. In de grensgebieden kan je ook kaartjes kopen voor een deel van het OV in Duitsland en België. 

Glimble OV-kaartjes en meer

Deelvervoer vinden

Reis je naast het OV ook graag met een deelfiets, -scooter of -auto? In glimble kan je heel makkelijk deelvervoer in de buurt vinden en soms ook direct in onze app boeken.

Deelvervoer vinden

Reisassistent

De reisassistent navigeert je gemakkelijk van deur tot deur. Mis nooit meer een stop onderweg. Je krijgt een melding wanneer je uit de bus of trein moet stappen!

Download en koop OV-kaartjes in de app

Met de glimble app plan, boek én betaal heel makkelijk je reis, of je nu met het OV of de deelfiets reist. De app download je gratis en je betaalt alléén de kaartjes voor reizen die je maakt. Probeer het nu!

Anderen over tickets kopen met glimble

  • Fijn alle vervoerders

    Fijn dat je met de app kan reizen met verschillende vervoerders met maar 1 ticket. Vaak vergeet ik mijn Ov kaart, maar de telefoon heb ik altijd bij me!

  • Van A naar B met één app

    Fijn om zowel met het OV als met Deelvervoerders je gehele reis te kunnen plannen!

  • Fijn plannen en betalen OV

    Ik reis zonder OV-chipkaart en dan is deze app superhandig. Kan ik ook het inchecken niet meer vergeten. En er komen in snel tempo steeds meer mogelijkheden bij. App die snel ontwikkelt en nu al fijner werkt dan sommige bekende reisapps.

Veelgestelde vragen over tickets kopen

Hulp nodig?