Dé nieuwe manier van reizen

Werken bij glimble

Reis met ons mee

Ben jij gedreven om Nederland bereikbaarder, leefbaarder en duurzamer te maken? Wil jij samen met ons het aantal glimble-gebruikers laten exploderen? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen in het succes van onze app waarmee iedereen in alle vrijheid door Nederland reist. En vervoer vindt, kiest en betaalt dat op dat moment het beste past.

Bij glimble krijg je niet alleen de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, maar ook om jouw ideeën tot leven te brengen en een echte impact te maken. We staan te popelen om jou te ontmoeten! Bekijk snel onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie.

Naar content scrollen

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures bij glimble

Over glimble

Met reisapp glimble plan, boek en betaal je op basis van eigen voorkeuren je reis. Of je nu duurzaam, snel, of voordelig wil reizen. Reis zakelijk en privé. Combineer eigen vervoer met openbaar vervoer en deelvervoer. Maak gebruik van slimme navigatie van deur tot deur. In- en uitchecken is niet nodig. Je ticket met QR-code staat in de app. 

 

In juli 2021 is glimble geïntroduceerd door internationaal vervoerder Arriva. Inmiddels zijn er in Nederland ruim 300.000 actieve gebruikers.

Meer over glimble