Arriva bike&go

Arriva bike&go

Reis gemakkelijk verder met een elektrische deelfiets van Arriva bike&go via glimble. Op deze pagina vind je alle informatie over het boeken en gebruik van deze elektrische vouwfietsen.

Elektrische deelfiets boeken

In de buurt Arriva bike&go
 • Wil je je reis vervolgen vanaf station Leeuwarden of Groningen? Boek een elektrische vouwfiets van Arriva bike&go via glimble. In de app zie je bij 'in de buurt' direct een fietsstation van Arriva bike&go in je omgeving.
 • Gevonden? Kies voor reserveren en geef aan wanneer je de fiets ophaalt. Nu kun je de fiets boeken.
 • Via de glimble app word je automatisch naar de UnlockThis app gestuurd. Met deze app kun je de locker openen, je rit pauzeren en de elektrische vouwfiets weer terug in de locker zetten.

Hoe gebruik ik de elektrische deelfiets van Arriva bike&go

Locker openen

Je opent de locker en het slot van je fiets heel eenvoudig via de UnlockThis app via glimble. Heb je gereserveerd? Dan heb je 3 uur de tijd om de fiets op te halen.

Pauzeren

Wil je jouw vouwfiets tijdelijk ergens neerzetten? Dat kan! Zet de fiets op slot en hij blijft voor jou gereserveerd. Je opent het slot weer met de UnlockThis app en je vervolgt je reis.

Rit beëindigen

Wil je de rit beëindigen? Ga naar dezelfde locker als waar je de elektrische vouwfiets hebt opgehaald. Open de locker met de UnlockThis app, vouw de fiets op, zet in de locker en sluit aan op de stroom. Sluit de locker met de app en de rit is beëindigd. 

Meer over Arriva bike&go

 • Locaties

  1

  Er staan acht Arriva bike&go elektrische deelfietsen op het station van Groningen (perron 2b) en acht op het station van Leeuwarden (perron 6b en 8). 

 • Kosten

  2

  Voor een rit met de elektrische vouwfiets van Arriva bike&go betaal je €7,50 per dag. Reserveer je rit 2 uur van tevoren via de glimble app.

 • Schade of pech

  3

  Beschadigingen aan de fiets meld je aan de klantenservice van Arriva. Is het door pech niet mogelijk om de fiets te retourneren bij een Arriva bike&go locker? Zet dan de fiets op slot en neem contact op met de glimble klantenservice.

Download nu de glimble reisapp

Met de glimble app plan, boek en betaal je simpel en snel je reis. Je betaalt alleen de kaartjes voor de reizen die je maakt. Download de reisapp en ervaar hoe je gemakkelijk reist van deur tot deur

Veelgestelde vragen Arriva bike&go