In welke talen is de glimble app beschikbaar?

Vind je het fijn om een reisplanner te hebben die je in een andere taal kan gebruiken? Met glimble kan je jouw reis plannen in 40 talen. Zo hebben wij een Poolse, Arabische en Engelse reisplanner. Natuurlijk kan je met onze app ook tickets kopen en gebruik maken van navigatie van deur to deur, allemaal in 40 talen!

De taalinstelling die je op je telefoon hebt staan wordt automatisch overgenomen door de glimble app.

Heb je een Apple telefoon met iOS versie 13 of hoger? Dan kan je je voorkeurstaal ook instellen in de app zelf. Ga naar ‘instellingen’ en selecteer je voorkeurstaal voor de glimble app. Of ga op je telefoon naar ‘Instellingen’ - ‘Apps’. Kies glimble en pas je voorkeurstaal aan.

Voor een telefoon met besturingssysteem Android is het nog niet mogelijk om je voorkeurstaal via de app in te stellen. De taalinstelling die je op je telefoon hebt staan wordt automatisch overgenomen.

Ontdek of jouw taal ook beschikbaar is. Hieronder vind je een overzicht van alle talen die we aanbieden.

• Arabisch

• Bulgaars

• Catalaans

• Chinees (vereenvoudigd)

• Chinees (Traditioneel)

• Kroatisch

• Tsjechisch

• Deens

• Nederlands

• Engels (VS)

• Engels (UK)

• Ests

• Fins

• Frans

• Georgisch

• Duits

• Grieks

• Hebreeuws

• Hongaars

• Indonesisch

• Italiaans

• Japans

• Koreaans

• Litouws

• Maleis

• Noors

• Pools

• Portugees (Portugal)

• Portugees (Brazilië)

• Roemeens

• Russisch

• Servisch

• Slowaaks

• Spaans (Spanje)

• Spaans (Latijns-Amerika)

• Zweeds

• Thais

• Turks

• Oekraïens