Dé nieuwe manier van reizen

Magisch Maastricht

Reis voordelig en flexibel naar en in Maastricht

Bezoek jij Magisch Maastricht in december? Hoe je ook reist: met de gratis glimble reisapp kom je overal. Voor je het weet zit je in een arreslee!

Naar content scrollen

Ga en sta waar je wilt met gratis reisapp glimble

Zo kom je er makkelijk

Maastricht is goed bereikbaar met het OV. Bussen gaan af en aan vanaf het station en door de hele stad. Fijn te combineren met wandelen en fietsen met de Arriva Deelfiets. Het eerste stuk met de auto? Ook een P&R vind je in glimble.

Met de gratis glimble reisapp heb je al dat vervoer binnen handbereik. Plan en betaal er OV en Arriva Deelfiets mee. Je hebt geen OV-kaart meer nodig.

En voordelig: met 10% dalurenkorting, op trein en bus van NS en Arriva. Ook voor je treinkaartjes vanaf je thuisstation, door heel Nederland.

Download glimble voor je naar Maastricht gaat

Gebruik glimble als reisplanner, vind al je vervoer, betaal je OV met korting en rij weg op een Arriva Deelfiets.

Je reis begint met een beetje magie

Download en ontdek

Download glimble in de App Store of op Google Play. Al meer dan 150.000 reizigers gingen je voor, al in het eerste jaar van deze app!

Ontdek glimble zelf en plan eens een reis: er zitten veel verstopte slimmigheidjes in. Koop in enkele kliks een OV-kaartje of leen een fiets.

Fijn voor onderweg

Reis zonder OV-chipkaart: je kaartje staat in de app. In- en uitchecken hoeft niet. Gebruik de QR-code op je kaartje in de app bij een afgesloten poortje.

Selecteer via het menu je favoriete vervoer of manier van reizen. Zie of er deelfietsen beschikbaar zijn. Zet 'thuis' bij je favorieten. 

Ben je geen kerstman?

Reis naar magisch maastricht met reisapp glimble. Reis met OV, auto en deelfiets. Koop in de app online treinkaartjes of buskaartjes. Betaal je Arriva Deelfiets.

Glimble wijst je de weg

Weet je de weg niet? Klik op je geplande reis en dan op start. De app navigeert je van plek naar plek met handige seintjes, bijvoorbeeld als je moet uitstappen.

Zoek je een station, halte of deelfiets? 
Klik dan op 'in de buurt' onderaan het startscherm

Vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar.